Personvernerklæring

Oppdatert 2. november 2023

Tråkk 9000 AS er et uavhengig sykkelverksted lokalisert i Tromsø. I tillegg til å utføre reparasjoner, selger vi deler og tilbehør i butikk og på nett.

Denne personvernerklæringen vil forklare hvordan Tråkk 9000 AS bruker personopplysningene vi samler inn fra deg når du bruker nettstedene våre:

  • www.trakk9000.no
  • www.traakk.bestille.no

Hva slags data henter vi og hvordan henter vi dem?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som person. Eksempelvis navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse. Hvordan du bruker våre tjenester blir også karakterisert som personopplysninger.

Besøk på Tråkks nettsteder

Den informasjonen vi lagrer om våre kunder, er data du som kunde selv gir oss, herunder navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Vi samler inn og behandler data når du oppretter en bruker i bestillingsportalen vår traakk.bestille.no, handler i nettbutikken vår tråkk9000.no eller når du abonnerer på vårt nyhetsbrev. Vi bruker dataene til å gjennomføre reparasjoner, kontakte kunder angående reparasjoner og behandle nettbestillinger.

Vi behandler også data når du besøker nettstedene våre. Dette kan for eksempel være informasjon om hvordan du får tilgang til nettstedene våre, hvordan du navigerer på dem, hvilke sider du ser på og hvilket innhold du leser. Ved bruk av våre nettsider registreres denne aktiviteten automatisk i måleverktøy, som eksempelvis gir oss innsikt i hvilke blogginnlegg som blir lest, og/eller hvor lenge de blir lest. Dette bidrar til at vi kan lage stoff som er mer spisset for våre kunder.

Deltakere på Tråkks arrangement

Når du melder deg på og deltar på arrangementer avholdt av Tråkk, behandler vi opplysninger om navn, mobilnummer og e-postadresse og hvilket arrangement du deltar på.

Vi behandler disse opplysningene med tanke på å administrere arrangementet og av sikkerhetsmessige årsaker samt for å kunne sende deg relevant materiale. 

Tredjepartsaktører

Tråkk 9000 AS er ansvarlig for håndtering av personopplysninger som samles inn via våre tjenester og vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger. Når du tillater oss å formidle personopplysninger til andre aktører, vil disse ha et eget ansvar for å behandle dine opplysninger. Vi bruker følgende tredjepartsaktører: Google, Facebook, YouTube, EG Hano, Mailmojo, WooCommerce og Vipps.

Her kan du lese mer om hvordan aktørene behandler dine personvernopplysninger:

Cookies

Når du besøker nettstedet trakk9000.no registrerer vi ulike typer informasjon om deg i en såkalt «cookie». En «cookie», eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lastes ned på din mobil eller datamaskin og lagrer informasjon om din bruk av vår nettside.

Våre cookies inneholder ingen opplysninger som telefonnummer eller e-postadresse, og all data om deg slettes automatisk etter 6 måneder. Dersom du er påmeldt vårt nyhetsbrev kan du melde deg av når du selv ønsker.

Slik sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at vi skal lagre cookies hos deg, kan du enkelt slå av cookie-funksjonen i din nettleser. Om du velger å slå dette av, må du huske at mange av funksjonene nevnt over da ikke vil virke eller virke dårligere enn nå.

Google Chrome

  1. Åpne Google Chrome.
  2. Klikk på verktøyikonet.
  3. Velg «Innstillinger».
  4. Nær bunnen av siden klikker du på «Vis avanserte innstillinger».
  5. I Personvern-delen velger du «Innholdsinnstillinger».
  6. I «Cookies»-fanen kan du krysse bort cookies og lagre dine preferanser.

Firefox

  1. Åpne Firefox.
  2. Trykk «Alt»-knappen på tastaturet ditt.
  3. I menylinjen på toppen av nettleseren velger du «Verktøy» og så «Alternativer».
  4. Velg «Personvern»-fanen.
  5. Still «Firefox vil:» til «bruke tilpassede innstillinger for historikk». Kryss vekk «Godkjenn cookies fra nettsider» og lagre dine preferanser.

Internet Explorer

  1. Åpne Internet Explorer.
  2. Velg «Alternativer for internett» på «Verktøy»-menyen.
  3. Velg «Sikkerhet»-fanen.
  4. Under «Avansert» kan du krysse bort cookies og lagre dine preferanser.

Safari

  1. Åpne Safari.
  2. Velg «Preferanser» på verktøylinjen, og klikk «Personvern» (du finner verktøylinjen, som ser ut som et tannhjul, øverst og til høyre i Safari-vinduet.)
  3. I «Aksepter cookies»-delen kan du spesifisere når og hvor Safari skal akseptere cookies fra nettsider For mer informasjon kan du klikk på Hjelp-knappen (spørsmålstegn)
  4. Hvis du ønsker å vite mer om cookies lagret på din computer, klikk på «Vis cookies».

Sporingskoder

Tråkk 9000 AS bruker Facebook Pixel på våre sider. Dette er en sporingskode som samler informasjon om hva du leser, hvilken enhet du bruker, IP-adresse og tidspunkt. Tråkk 9000 AS bruker også sporingskode for Google Analytics.

En sporingskode er en JavaScript-kode som brukes til å samle inn og sende data til Google Analytics eller Facebook fra et nettsted.

Hvordan kan du kontakte oss?

Hvis du har spørsmål om våre personvernregler, dataene vi har om deg, eller du vil utøve en av dine personvernrettigheter, ikke nøl med å kontakte oss.

Send oss en e-post på: sykkel@trakk9000.no

Min handlekurv Close (×)

Handlekurven din er tom
Bla gjennom Shop