SYKLER

Vi er forhandler av Merida. Fra å ha vært navnet på en sykkelfabrikk i Taiwan, er Merida i dag verdens nest største sykkelmerke. Stians Sport AS fra Oslo startet merkevaren Merida, som første importør i verden. I 1987 ble den første sykkelen med merkenavnet Merida eksportert fra fabrikken til Norge. Merida designes i Tyskland og produseres i Taiwan. Sjekk sykkelutvalg under.

SERVICEAVTALE

KEEP ON TRÅKKIN 1

2 x dekkskift
Dekkhotell

KEEP ON TRÅKKIN 2

2 x dekkskift
1 x sykkelservice ink vask
Dekkhotell

kr 800,- pr år

kr 1 750,- pr år

Gjør det enkelt med en årlig serviceavtale til din Merida. Vi hjelper deg gjerne med å ta godt vare på din nye sykkelvenn.

KEEP ON TRÅKKIN

Vi har noen anbefalte modeller på nettsiden vår, men du kan bestille akkurat den Merida sykkelen du ønsker. Vi har også et par modeller på gulvet som du kan prøve. Utover det plukker vi fra lageret til Merida. Vi kan ikke garantere at de har alle modellene inne, men ta kontakt så hjelper vi deg å finne rett sykkel til deg.

Når du kjøper sykkel hos oss får du den utlevert ferdig montert (selvfølgelig), ferdig tilpasset og du har alltid oss i ryggen. Som en service til deg vil vi etter innkjøringsperioden etterjustere wire og sjekke at alle skruer og bolter er strammet til moment. Vi har til sammen over 20 års erfaring med å jobbe med sykler. I tillegg er vi et Shimano Service Center så her får din sykkel den oppfølgingen den behøver.

KOM innom!

ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag 08:00 – 17:00

 

KontaKt

Telefon

91 00 96 92

Adresse

Strandvegen 73
9007 Tromsø