DITT SYKKELVERKSTED I TROMSØ

  

Om sykkelen er ny, gammel med eller uten motor. Vi tar i mot alle typer sykler, nye som gamle, og du trenger hverken vite hvor den er kjøpt, når den ble kjøpt eller hvem som kjøpte den. Du kan alltid stikke innom oss så vil vi fikse sykkelen din mens du venter dersom vi har kapasitet. For å være helt sikker på at vi har satt av tid til deg og din sykkel, anbefaler vi at du bestiller time.

Vi kan i bunn og grunn hjelpe deg med det meste du måtte ha behov for når det kommer til sykkelen din, fra bytte av dekk, skifte av drivverk til hjulretting. Vi har også vedlikeholdsprodukter og annet tilbehør til sykkel til salgs i butikk og nettbutikk.

Tråkk er et Shimano Service Center og Bosch sertifisert. 

(EL)SYKKELSERVICE

Vi gir sykkelen din den pleien den behøver: Bremse-/girjustering, bytting av deler, sikkerhetssjekk og ikke minst en vask.

 


  

SYKKELVASK

Har du en skitten sykkel vil den slites fortere. En ren sykkel er en glad sykkel. Vi har klippekort på vask. 

 

SLANGE/DEKKSKIFTE

Vi står klare til å skifte dine dekk. Har du punktert? Kom innom oss så gjør vi vårt beste for å fikse det mens du venter.

 


 

GAFFEL/DEMPERSERVICE

Gaffelen og bakdemperen er de dyreste komponentene på sykkelen din. Vi hjelper deg å holde dem vedlike.

 

GIR/BREMSEJUSTERING

Behøver du kun gir- eller bremsejustering så kan vi hjelpe deg. Trenger du begge deler anbefaler vi å bestille sykkelservice.

 


 

BREMSELUFTING

Mangler du trykk på bremsen din, kan lufting være svaret. Vi både lufter og skifter olje i bremsen. 

 

 

Vi holder til i Strandvegen 73, i Meierikvartalet sør i byen.

 

K E E P  O N  T R Å K K I N