BEDRIFTSTJENESTER

GRØNT SAMARBEID

Ta del i vårt lille bidrag til FNs
bærekraftsmål ved å få flere til å sykle mer

På Tråkk er alle sykler velkommen, om den er ny eller gammel, med eller uten motor. Vi bryr oss verken om hvor sykkelen er kjøpt eller når den er kjøpt. Det vi bryr oss om er å ha trygge sykler på veiene og i terrenget.

Vår påstand er at sykling er med på å løse flere oppgaver:

1. mer aktive ansatte kan bidra positivt til sykefraværet,

2. parkeringsutfordringer og

3. redusere klimafotavtrykket.

SERVICEAVTALER

KEEP ON TRÅKKIN 1

2 x dekkskift

KEEP ON TRÅKKIN 2

2 x dekkskift
1 x sykkelservice ink vask

KEEP ON TRÅKKIN 3

2 x dekkskift
1 x sykkelservice ink vask
1 x drivverksbytte ink vask
Ink punkteringsgaranti

Sørg for at bedriftens sykler og syklene til de ansatte er trygge på veiene. Vi kan tilby serviceavtale til ansatte og bedriftens egne sykler. Ønsker dere at vi henter bedriftssyklene hos dere når det er tid for service eller dekkskift? Ingen problem, vi kan også hente og levere.

 

SERVICEDAG

Kjøp en hel eller halv servicedag hos oss på verkstedet som er dedikert til deres ansatte. Vi stiller med to mekanikere, byens beste(?) kaffe og noe å bite i fra Kaffebønna, en hyggelig sykkelprat, veiledning og selvfølgelig service på syklene. På dagen får de ansatte rabatt på vedlikeholdsprodukter, dekk/piggdekk og sikkerhetsprodukter som lykt og refleks.

MEKKEKURS

Det er fint å kunne gjøre enkle reparasjoner på sykkelen selv – om man er sykkelpendler, mosjonist eller ivrig syklist.

Vi kan holde kurs på alle nivå og skreddersy et opplegg som passer bedriften. Kurset kan holdes på arbeidsplassen eller her hos oss.

TEAM BUILDING

Stadig flere oppdager terrengsykling som en fantastisk mulighet for trening, naturopplevelser og mestring. Hvorfor ikke ta teamet med på sykkeltur? Vi kan guide dere, stille med sykkeltips og utstyr. Vi skreddersyr tur etter deres ønske og behov, på alle nivå.

GI EN GRØNN GAVE

Hvorfor ikke gi et gavekort som kan brukes på sykkelservice, vedlikeholdsprodukter, sykkeldeler eller mekkekurs i (jule)gave?

Beløpet bestemmer dere selvfølgelig selv.

BEDRIFTSSYKLER

Vurderer dere å gå til anskaffelse av sykler til bedriften? Vi har inngått en spennende avtale med Merida Norge. Fra å ha vært navnet på en sykkelfabrikk i Taiwan, er Merida i dag verdens nest største sykkelmerke. Stians Sport AS fra Oslo startet merkevaren Merida, som første importør i verden. I 1987 ble den første sykkelen med merkenavnet Merida eksportert fra fabrikken til Norge. 

Vi har plukket ut to modeller som vi mener vil passe godt som bedriftssykler i nord, både på sommer- og vinterføre. Begge syklene er allsidig og har lave vedlikeholdskostnader. Fra desember vil syklene kunne sees og prøves hos oss. Syklene kan leveres med serviceavtale. 

eSPRESSO CC 400 SE EQ

eBIG.TOUR 400

Når det kommer til å balansere ytelse og pris er det vanskelig å slå eSPRESSO CC 400SE EQ med sin stive ramme, Shimano E6100-motor, har plass til brede piggdekk og batteri som enkelt kan tas av. Den håndterer alt fra asfalt til humpete grusveier med full komfort og kontroll. Med 9-delt drivline og hydrauliske skivebremser fra Shimano får du en sykkel som ikke bare er til å stole på, men også med svært lav servicekostnad sammenlignet med sine dyrere søsken. Den kommer også med lys, bagasjebrett, skjermer og støtte som standrard.

 

   • Finnes i størrelsene S,  M,  L
   • Shimano E6100-motor laget for langtur
   • Semi-integrert 504 Wh batteri
   • Lettmanuvrerte 650b-hjul med store dekk med godt grep
   • Low step-through ramme design
   • 27,5″ hjul
   • Gaffel og seterør med demping for økt komfort
   • Utstyrt med lys, bagasjebrett, lås, skjermer og støtte

Pris kr 27 999,- eks mva

Like komfortabel i urban jungel som i terrenget. Lett og sterk Shimano EP8-motor, 630Wh batteri, mtb-inspirert design med dempergaffel og lavt innsteg samt store dekk for komfort og grep. Alt koker ned til en sykkel som er veldig stabil og letthåndterlig – både i byen og i terrenget. Den leveres fullt utstyrt med lys, bagasjebrett, skjermer og støtte som standard.

 

   • Finnes i størrelsene S, M, L, XL
   • Lettvektsramme i aluminium med integrert 630 Wh batteri og design med lavt innsteg
   • Dempergaffel fra Suntour for komfort og grep
   • 29″ hjul og store dekk som liker seg like godt i byen som i terrenget
   • Sterk og stillgående Shimano EP8-motor
   • Utstyrt med lys, bagasjebrett, skjermer, støtte og lås
   • Presist drivverk fra Shimano og kraftige skivebremser

Pris kr 35 999,- eks mva

KOM innom!

ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag 08:00 – 17:00

 

KontaKt

Telefon

91 00 96 92

Adresse

Strandvegen 73
9007 Tromsø